Drikke, Juicekur, Opskrifter

Flad mave med naturlige vitaminer

Hvem vil ikke gerne vågne op med flad mave!? Alle…. Mennnn definition på en flad mave, kan vist tolkes på mange måder, så jeg vil lave det om til “ikke oppustet mave”. For den grønne drink kan (desværre) ikke, få den STORE udspilede far-maver til at forsvinde 🙂

Når vi herhjemme kaster os ud i nye (mad)ideer, skal de være nemme og have effekt.
Vi har lavet en lille fordøjelsestest. I 7 dage hver eneste aften lige inden sengetid, har vi drukket et enkelt glas hver af “Hulk-vandet” eller grønt vitamin vand. En simpel sammensætningen af naturens egne vitaminer.
Vi kender det nok alle sammen, at maverne kan føles lidt overfyldte når vi ligger os I sengen. Kroppen arbejder på højtryk hele natten for, at restituere, booste cellerne og nedbryde alle de (forarbejde) fødevarer der tit er kommet I maven over dagen.

Og ja det virker sq, så nu får I også glæde af den herinde!!!! Maven ligner nemlig ikke en udspildet “gravid” og tarmene føles overraskende meget rolige. Det bedste af det hele er, at alle råvarerne er naturlige og derved får kroppen et naturligt detox-boost!

 

Prøv den.. den virker…

Hulk-drik
(2 glas / Alt blendes)

1 økologisk citron (skær skrællen af, da den ellers bliver Alt for bitter)

1 tsk økologisk kanel

2 tsk økologisk ingefær (frisk revet)

1 håndfuld økologisk persille (Du kan sagtens brug persille fra frost)

2 tsk økologisk æblecidereddike

500 ml basisk vand (og ja du kan sagtens bruge dit vandhanevand)

1 knivspids god chili

alle 6 ingredienser puttes i blenderen og blendes til en fin saft uden klumper. Du kan sagtens lave en dobbeltportion, så du har til dagen efter.

Mine to fede glasflasker er købt ved Chanson på 1L og ved Detoxme på 0,8L. Det kan varmt anbefales at købe nogle fede drikkeflasker af glas. Jeg har testet forskellige slags og mine favoritter er disse to!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar