Velbehag

1 dag tilbage…. også er det op med benene!!!

“Skal I så alle ligge og sove i en stor lejr!” Øhhhh Nej!?, det handler da bestemt ikke om, at sove!!, det er møghårdt… Åbenbart en fordom som man underligt nok stadig møder (den grinede jeg ret meget af….)

Skal benene være oppe, nede, eller skal din krop ruller rundt på gulvet!? Det kan også være at det bliver til krigerstilling eller lotusstilling.
Du har sikkert gættet hvad mit indlæg handler om!?
Lad mig starte med at sige, at Yoga er for Alle; store, små, tykke, tynde, gamle og unge.

Alle kan dyrke yoga! Kort fortalt handler yoga om, velvære for din krop indefra og ud. Der findes ligeså mange forskellige typer yoga som der findes instruktører, der er så mange måder, dyrke yoga på og det handler Kun om, at finde den type, der passer til dig.

For 1år siden mødte jeg Stina Madelaire i en lille yogabiks på østerbro Yogaudstyr . Stina mindede mig på mange måder om Yoga-Birthe (min lokale LOF-yogalærer), men sin kæmpe RO og store smil, ja man kunne ligefrem mærke hvordan hun smilede indefra.
Stina elsker yoga, så meget at hun har lavet en yogafestival i København!!!! Ja så bliver det vist ikke meget vildere… Og dog for den festival starter nemlig i morgen fredag d.26 august og slutter først på søndag, juhuuuuuuuuuuu…

yoga yoga
(Alle billeder er taget af copenhagen yogafestival )

Så hvad ville du gøre hvis der Kun var én dag tilbage..!? Ja jeg ville KLART købe en billet til denne festival!, Yoga på Amager strand, i dansk sommervejr, så bliver det vist ikke meget bedre. 3 dage med et fedt yogaprogram, undervisere fra hele verden, en masse inspiration og bedst af alt masser af YOGA!!!!

Jeg er allerede I gang med at pakke min taske, min lækre yogamåtte, tøj (til en varm dag), solcreme, mit lækre yogatøj, penge til markedspladsen også en masse sommerfugle i maven der er klar til nye eventyr!!!

Godt den lille nye Peugeot er klar på sjov og ballade…, COPENHAGEN YOGAFESTIVAL HERE I COME 😀

 

ps. Biletterne kan købes ved indgangen 😉 og der er også børneaktiviteter, se de 3-dages program her

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar