Ioniseret vand

Vand… Og Vand….

Et eventyr på vand! Jeg har jo juicet I 30 dage, så jeg vidste godt hvor meget vores fødevarer hæmmer vores krop, psyke og sanser.
Når det så er sagt, så valgte jeg og springe ud i en vandfaste med vand fra min Chanson maskine (ioniseret vand).
Jeg valgte en model hvor jeg til aftensmad måtte spise en grønsagssuppe, kogt på økologiske, blendede basiske grønsager (tilsat noget husk, for at holde tarmene i gang, trods de ikke skal arbejde).

Når jeg fortalte folk om vandfaste, gloede det åndsvagt på mig og spurgte om det var en joke. Alle (undtagen min mand, som selv finder det ioniseret vand enormt spændende), mente at det var endnu en af min tossede ideer og farligt for kroppen.
Jeg ved jo godt, at de mennesker der tror, at de kan leve af lyset eller KUN leve af vand skader deres krop. Nu har jeg et godt depot I min krop af sundhed, fedt og vitaminer, så jeg vidste at en 24-dages vandfaste med et flydende måltid sagtens kunne klares! Jeg gjorde udelukkende dette for at vække min krop til live og igen mærke hvad den er i stand til at præstere med den rette næring og ikke med et udgangspunkt som slankekur.

IMG_5576

Jeg startede med at købe disse drikke flasker i glas hos Detoxme. En flaske der er lavet borosilikatglas (laboritorieglas) som er stærkere end alm glas. Der var også garanti på flaskerne, så hvis de smadre, så beholder man bare proppen også sender Louise en ny afsted!
Med disse flasker, kunne jeg have dem med I min taske, men på job, med til fitness, ja de var (og er) med alle vejne.

De to første dage på fasten, var hårde med lidt hovedpine (jeg som ellers ALDRIG) har hovedpine, en tung krop der føles ugidelig og en mave der brokker sig HØJLYDT. Jeg vidste godt, at dette ville stoppe efter nogle dage, så det var bare var med at holde ud!

Jeg downloadede en app til min iPhone, der tæller ned og den havde jeg også som baggrund på min mobil, hele tiden til, at minde mig om, at der var et mål forude og jeg var på vej… For mig er det visuelle vigtigt ligegyldig hvad jeg fortager mig, så derfor virker dette for mig (appen hedder “Big Day Lite” og ser sådan ud:

IMG_6015

De første dage var en smule hårde, men kroppen og hjernen vendte sig hurtigt til vandet og suppen og aftenen.
Dag for dag blev humøret, tankerne og sanserne bedre og bedre… Det var Så vildt hvor meget mere min krop kunne yde, jeg var friskere i hovedet, meget mere klar på en måde, som om jeg havde fået nogle vitaminer der kvikkede mig op. Når jeg tænker over hvilken effekt det ioniserede vand har, så synes jeg jo det er endnu mere ærgerligt, at ikke flere folk kender til det. Og på samme tid, meget skræmmende hvordan vores fødevarer påvirker vores sind og undertrykker alle de ressourcer vores kroppe har. Igen en øjenåbner for min krop…

Min krop blev lykkelig, KÆMPE kropsglæde, min hud blev så smuk (ingen akne og smukkere end på juice) og det var tydeligt, at vandindholdet i min krop var steget og man kunne se mine øjne var blevet mere klare af vandet (se selv)

IMG_6171

Over de 24 dage, blev jeg 6kg lettere på vægten og 29 cm (fordelt på hele kroppen). Min krop Elsker det ioniserede vand, 9,5 ph.

Min Chanson maskine er kommet for at blive og vandfaste, ja det skal jeg SNART igen…

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar