Grønt

en smagelig detox

Sundhed er et vidt begreb. Så individuelt, at det nogle gange skaber kæmpe debatter og en masse unødige konflikter. Hvis vi nu bare Alle, blev enige om, at vi hver især selv bestemmer hvad vi mener hvad der er sundt for os hver især, ja så gik det hele meget nemmere 😉

Jeg nyder at lade min sundhed inspirere af kogebøger, madskribenter, min mormors syltning, billeder i blade/ Instagram/ facebook, rejser og det jeg ellers møder på min vej. Jeg har juicet I 30 dage, været på vandfaste i 24 dage med ionisteret vand, spist rødgrød med fløde, levet uden gluten og meget meget mere, men Altid med samme udgangspunkt det giver mening for mig!

Det seneste af mine “stunts” (som min far kalder det) er, at jeg købte en 5-dages juice kur hos Smagelig i Holbæk.
Smagelig, er en lille juicebar ejet af et ungt ægtepar Sisse og Kasper. Deres tilgang til fødevarer og deres tanker om sundhed, gav SÅ meget mening for mig.

detox1

Min detox startede en mandag og skulle vare en uge. Da jeg ankom til deres lille Shop, blev jeg mødt med et kæmpe smil, et godmorgen, en kop te og på køl stod disse 2 poser klar til mig (jeg hentede til 2 dage afgangen, da der er 40km hver vej fra Kalundborg-Holbæk).
Og ja jeg lagde selvfølgelig også mærke til de søde personlige hilsner og smiley på posen. Ja provinsen har sq service på 1.klasse 😉

detox5

I hver pose var der 2 salater, 2 juicer (opdelt i 4 flasker) og en snack. Hvilken rækkefølge man vælger, at spise dette i er fuldstændig ligegyldigt, men det er det eneste man får på en dag også selvfølgelig masser af vand! Alt er økologisk og det smages tydeligt, at der er kræset for smagen og det lækre.

Jeg spang ud i det med begge ben og vidste, at 5-dage med detox sagtens kunne klares 😉 Sisse gjorde meget ud af, at spørge mig hvordan det gik og hvordan min krop havde det når jeg afhentede detox’en.
Ja og noget overrasket var hun, da jeg om fredagen kunne fortælle hende, at jeg siden mandag, havde tabt mig 10cm (fordelt på hele kroppen) og 3,5kg på vægten.

Nogen mennesker “tror” ikke på detox!, kan afslører, at min krop ikke er enige med dem!, den var SÅ vild med det… Jeg tror på, at Alle mennesker, engang imellem kunne have godt af og begrænse deres madindtag og kører det ned på det minimale (selvfølgelig stadig huske fedt, vitaminer og mineraler). Vi fylder os med en masse forarbejdet mad, hvor der tilsættes alt muligt, som vi slet ikke ved hvad er…
Min krop elskede det grønne rene mad.

Stor stor Kadeau til Sisse og Kasper for deres ihærdighed og for at I med jeres dejlige virksomhed medvirker til, at folk kan prøve/ lære noget nyt. Vi ses klart igen..

 

Én ting jeg har lært, at er sundhed er individuelt og folk ligesom børneopdragelse ikke vil belæres…, men oplyses 😉

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar