Velbehag

Meget mere end bare Vand!!

Jeg er af den overbevisning, at det vand jeg drak var det reneste. At drikkevandet der hvor jeg bor ikke er tilsat noget som helst og at det der kommer ud af min vandhane er rent. Og på en måde er det jo også rent og på en måde Overhovedet ikke.
For nogle år tilbage undersøgte min mand en masse mht vandrensning/ anlæg til vores hjem. Han er heldigvis tosset med, at undersøge alternativer/ muligheder for øget sundhed. Lige det her med vandet fangede ham dog ret meget, da han opdagede det var muligt, at drikkevandet kunne få nogle helt andre egenskaber (end normalt). Og siden dengang har vi i perioder NØRDET og undersøgt forskelligt vand. og nu med et gennembrud….
Vi vil ikke nøjes.., vi vil have det reneste vand!

Jeg har så heldig, at møde Mette-Marie hun er nok inbegrebet af vand og den Største vandnørd jeg kender (på den helt total cool’e måde…) Mette-Marie har til dagligt firmaet Chanson en virksomhed der sælger vandbehandlingsanlæg, hendes store viden og de simple forklaringer om effekterne ved, at drikke vandet, satte for Os prikken over i’et.
Der er INTET hokus pokus over anlæggene, det er så simpelt.
Det rene ioniserede alkaline vand er stammer tilbage fra en dal i Himmalaya, hvor Hunzafolket, havde ry for at blive 100-130år, forskere fandt i 1940’erne ud af, at dette skyldes det basiske gletsjervand de drak. Nu er alkaline vandet udbredt i hele verden (nååhhh ja lige undtagen her i norden hvor jeg bor…. Hmmmm).

vandhane

For at I alle kan være med, så får I MIN forklaring på hvad ionisereret alkaline vand er (Jeg er ikke den tekniske type!), Et anlæg kobles til vandhanen i køkkenet, som igennem en elektrolysebehandling kan dele vandet i syre/ base. Når det basiske vand “skabes” øges antioxidanter i vandet og vandets mikrostruktur opløses. Det gør, at vandmolekyleklyngerne formindskes og derved optages bedre, hurtigere og mere effektivt i kroppen, (sammenlignet med normal vandhanevand som har et vandmolekyleklynge på størrelse med en basketbold, så har det basiske vand en størrelse som en golfbold). Det vil sige, at vores krop kan optage meget mere vand, hvis vi drikker alkalinevand med ph på 9,5.
Normalt består vores kroppe af 70% vand, hvor meget vand tror du Din krop kan indeholde, hvis de vandmolekyler du indtager er 10x større (visuelt) end de burde!?

Det basiskevand kan bruges mod smerte. Ja det er rigtigt, kroppe med smertereaktioner har tit alt for højt syreindhold som kan give inflamationr. Ret tankevækkende, at VAND kan gøre en forskel.
Mette-Marie har mange testpersoner bag sig, personer med gigt, fibromyalgi, piger/ kvinder med livmoderhalskræft, psoriasis, rosacea, ledsmeter, astma/ allergi og mange flere (læs på Chanson -det siger kunderne).

Her starter min vandrejse… og det er ikke kun det basiske vand jeg bruger, næhh syrevandet har også effekt!
Jeg vaglte et 24-dages vandboost (læs mere om det i weekenden) 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar