Godt & Blandet

Kan man blive langtidsholdbar!?

Kender Du de typer, som Altid vil belærer dig!? Sådan “en” var jeg :/ (undskyld…)

For 5år siden arbejdede jeg i en børnehave som pædagog. Et job der faldt mig ret naturligt, da jeg Elsker børn og jeg har en ganske særlig kemi med børn. Jeg føler, at jeg forstår dem, en slags “kald” (det er bestemt ikke alle pædagoger der har det sådan…, men det har jeg!).
På en eller anden måde følte jeg, at det gav mig Ret til, at tale børnenes sag., altså “opdrage” og belære deres forældre, om hvad de kunne gøre det bedre/ nemmere og hvordan de kunne møde deres barn…. BUM! Men der løb jeg sgu hovedet mod en STOR mur…..
Man skal ALDRIG (og tro mig, for jeg har lært af det…..) forsøge, at fortælle forældre hvordan de skal opdrage deres børn!!!

Og præcis på samme måde er det med sundhed og alt hvad det kan medføre…
Som menneske elsker vi, at blive inspireret og bruge de ting vi oplever/ lærer, som en brik i vores eget puslespil (liv). Og hvis der er noget vi absolut HADER, så er det, når andre skal fortælle os hvad der er rigtigt og forkert!
For det er Så individuelt fra menneske til menneske. Vi kommer alle sammen fra forskellige miljøer, kulture og har forskellige normer og værdier med os.

Tilbage i sommeren 2015, mødte jeg en mand, Martin Bonde Mogensen, (fra kropsinstituttet) som gav mig meget at tænke over.
Han satte en hel del I gang inde i mig og gav Mig og gav mig nogle redskaber, som jeg følte virkede og kunne bruges i min jagt på, at blive “langtidsholdbar” og leve i en sundere krop. Martins måde, at videreformidle sin store viden på, gjorde nemlig, at Jeg selv fik lov, at konkludere på det han fortalte. Man kan godt kalde det en slags kognitiv sundhedstale.  Han fortalte ikke hvad der var forkert eller hvad der var rigtigt, han fortalte hvad der havde virket for ham og hvordan han havde nået sine mål i sit liv. En ganske særlig måde, at speake på…

Store skatte skal deles og ikke holdes hemmelige.., de skatte skal hjælpe og vejlede flere mennesker i deres søgen. For mig var Martin en af de skatte. Og nu har ham og jeg indgået et samarbejde. For mig giver det en tilfredshed, at jeg 110% kan være troværdig i dette, fordi jeg ved hvad Martin kan og står for og jeg også har at bidrage med…
Den nyeste af ham og hans kone Zennie’s bøger “flere fede juicer” udkommer d.1 april 2016 og der medvirker jeg sammen med nogen spændende mennesker. Her er min opskrift, min historie og jeg med, ret Så vildt., taknemmeligheden er ikke til at skjule.

 

“Rejsen” starter torsdag d.14 april i Kalundborg. Et særligt setup, som jeg står for. Her er Martin og nogle af de lokale virksomheder fra Kalundborg med, Meny, Fitness Fokus, Punkt1 (og selvfølgelig mig selv).
Her skal inspirationen flyde.., her er intet forbudt. Her bliver der fortalt lige fra hjertet., en fortælling om en 103 kilo tung sømand med usunde vaner og livsstilssygdomme. Han hørte det tit: “Det er ikke så svært – du skal bare i gang”. Martin ved om nogen, hvor vanskeligt det KAN være. Han har selv har været igennem den helt store livsstilsændring. Det handler ikke om at overvægtig, men om hvordan man når sine mål i sin egen krop.

Billetterne er få, da ideen er, at det skal være et lille sluttet selvskab.
En aften med demoer, inspiration og konkurrencer.

Køb billet her

Namaste 🙂

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar