Velbehag

“Provins”shopping på Østerbro

Nu er min blog bestemt Ingen reklameside og det ville ALDRIG ske, at jeg på nogen måde omtalte nogle produkter, som jeg ikke selv har afprøvet eller har en viden om!

Tit og ofte er service i butikker “en by i Rusland” (især i storbyen og Ja det er min helt egen fordom).
Inden jeg skulle afsted på min juiceferie, besluttede jeg mig for, at investere i noget yogaGadget. Ikke at dette var en nødvendighed for rejsen, men der er bare noget ved, at have sin egen måtte og div med sig.

Jeg ledte rundt på nettet efter forskellige fysiske yogabutikker og fandt en del. Jeg besluttede mig for, at kontakte yogaudstyr og høre om nogle af deres varer og yogamåtter, kunne leve op til det jeg drømte om til min ferie. Efter en længere telefonisk kontakt, var det lidt som om, at butikken var en del af provinsen. Der var tid og ro til at besvare mine spørgsmål og komme med forslag til, hvad der kunne være en ide til min ferie..

Vi (min mand og jeg) startede bilen en lørdag og tog hele vejen fra vestsjællandsprovins til Østerbro, Kun for at kigge på yogaudstyr.

yogaudstyr sokker

Selvom det var lørdag var servicen høj og roen i butikken var fantastisk. Mens jeg shoppede rundt i de mange lækre ting, var jeg så heldig, at rende ind i Stina Madelaire (hun står for maketing og PR ved yogastyr og er til dagligt på kontoret og ikke i butikken). Hun helt tilfældig forbi butikken og da hun hørte om min rejse, gav hun sig tid, til at guide mig i produkterne. Stina dyrker selv meget yoga (laver bla copenhagenyogafestival) ved siden af sit job ved yogaudstyr og derfor var vi begge lidt draget af hinandens verdner.

yogaudstyr pukka

Butikken var fyldt af dufte der kom fra olier, te, tøjet, måtterne. De mange farver fangede øjet og boostede købelysten en he del (håber ikke min mand så det endelige beløb! haha).
Produkterne var kvalitet og det var tydeligt, at de andre kunder der var der samtidig med mig, havde været der før, de gik målrettet efter deres ynglings tøj, te, røgelse.
Mens jeg prøvede sandaler og yogabukser i kælderen, kom en dame og hendes datter forbi. De lød lidt vestsjællandske og det gav mig selvfølgelig anledning til, at spørge dem, hvordan deres oplevelse var af butikken (min var nemlig WOW!). De fortalte at de begge kom hele vejen fra Slagelse! Vi jokede lidt med, at vi kunne have været kørt sammen. De fortalte, at de to gange årligt kørte indtil butikken og shoppede, KUN fordi servicen og vejledningen var Så god! Jeg fortalte dem min oplevelse og mit formål (juicerejsen) til at shoppe der. De grinede begge og forsikrede mig om, at det vist ikke blev min sidste gang derinde.

Jeg gik fra butikken med en kæmpe pose med en masse fede ting i (I skal nok løbende få at se/ læse meget mere om hvad der var i!). Bedst af alt, en GRØN yogamåtte; suregrip mat (uden phtalater og andet gift!) der passede lige til mig og mine behov.

Selvom turen var over 100km, så var den det hele værd! Hvor kunne nogle butikker bare lære af dette og hvor var rart, at man ikke Kun kan se tingene på nettet, men også i virkeligheden.

Tusinde tak til Yogaudstyr for jeres HØJE standart af service!!!! (præsis som vant til herude i provinsen)

(Vi ses KLART igen….!!!)

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar