Juicekur

juiceevent (sidste juicedag)

Fredag, ja det er jo en FESTDAG! den sidste vejning, sidste juice og det store event i butikken med besøg af juiceinteresserede og forfatterne Martin & Zennie (den fedeste juicekur).

Nøj en rejse… Meget overældende og hel igennem fantastisk. Selvom jeg “bare” lavede juicen og sørgede for, at ugen forløb som den skulle, kunne jeg i bilen her til morgen fredag, mærke hvordan stoltheden gav et sug i maven. Jeg var/ er helt indtil benet STOLT over den gejst, vilje og positivitet som jeg den seneste uge har oplevet hos punkt1. Stolt over hvordan de kæmpede sammen, støttede hinanden og hvordan det hele endte med, at handle om sammenholdet og viljen til, at nå i mål som et team.

Om fredagen plejede der jo, at være morgenbrød i køkkenet, ost, smør, weinerbrød og dufte af kaffe., denne dag var bestemt ikke anderledes end resten af ugen og der duftede forsat af JUICE 🙂

 

søren
Søren satte sig dog stadig på sin fredagsplads, alt skulle være som det plejer! (næsten) Hertil morgen var menuen ingefærShots og ikke kaffe!

flemmeing
“Biffen” stod på vægten en sidste gang… Mon ikke han selv blev en smule overrasket og overvældet af sit vægttab.

Sten
Sten iførte sig briller og stråhat (trods klokken kun var 8.00! og det stadig var morgen).

Og der var god grund til, at Sten var glad og tilfreds…

Vægttab 49,9 kg

Dette var hvad den sidste samlede vejning viste!!! Sååå det der med, at man kun stole på de “rigtige” mænd der vejer over 100kg, ja det blev ikke nævnt mere., Alle var under 100kg nu.
Sten vandt den lille interne konkurrence (og 2 stk Kalundborg Rocker biletter) om det højeste vægttab i ugen, som var på 7,8kg! Vildt gået når man tænker på, at det samlet set Kun var 4 hele dage med juice (første vejning mandag morgen og sidste fredag morgen).

Også var der ellers fest, smagsprøver, autografer og gode juicehistorier i butikken resten af dagen.

fest1
Tak til HOME-Kalundborg (Iben Nielsen og Co.) for at lade sig inspirerer til at juice på deres arbejdsplads. Der blev shoppet juicer og bøger.

home

fest2
Martin Bonde Mogensen (forfatter til den fedeste juicekur), kiggede lige ind i køkkenet og så vægtskemaet., Han var yderst overrasket over hvordan hele butikken havde givet den gas.

juice3
Der blev smagt. Længst til højre er det Peter (ejer af MENY i Kalundborg) som kom og smagte. MENY havde sponsoreret dagens frugt og grønt. Udover dette havde de udenfor butikken deres grøntchef Johan stående og sælge juice kasser (råvarer til 3 juicer).

sten2
Sten og hans kone Bodil var nogen af de kunder, der fik gode fif og vejledning med på vejen af Martin. Sten var vild med ideen om, at skulle juice og frisk på, at skifte sin ostemad ud om morgenen.

Tak til Jer i Punkt1 for, at I tog imod udfordringen, Tak til alle jer der læste med her på bloggen og til alle jer derude, der overvejer at prøve juice, GØR DET det er FANTASTISK!!!

 

 

 

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar