Juicekur

Juicedag nr.4 (torsdag)

Kroppen vågnede selv, havde godt på fornemmelsen, at det ville ske i dag torsdag (havde dog vækkeuret som backup). At føle sin krop, kan vist kun forklares og forstås , hvis man taler med nogen som selv, har prøvet, at juice igennem en periode. Min krop var frisk, mere frisk end i går onsdag. Det er som om, at man kan mærke hver eneste muskel og led, dufte og smage alt tusinde gange bedre end normalt og hovedet er virkeligt KLART. Jeg var klar til, møde i punkt1 og give den en skalle.

Alle var frisk, igen Nogen mere end andre.
Et virvar af folk i det lille køkken i dag torsdag, en mediechef, en vvs’er, en journalist, et par sælgere, en eventmand, en pensioneret betjent, en ergoterapeut, to direktører, en pædagog og ja listen forsætter……
Det vi Alle havde til fælles var juicen og viljen til nå målet fredag og nedsætte vægten.

nicklas

På billedet er Nicklas på vægten. (alle fotos torsdag er taget af Merete Jensen fra m-press  som var på besøg for, at følge op på hvordan det hele stod til og lave et skriv til Kalundborg Nyt, der skulle udkomme tirsdag d.11/8).

Hovedpinen havde for alvor sluppet sit greb i de fleste og der var ikke mange giftstoffer tilbage som kunne påvirke krop og sind. Det var som om humøret steg en ekstra tand dag for dag.
I dag kom ingen og klagede…, første dag Uden en eneste klage 😉 det var alligevel et skuldreklap til køkkenet (Mette og Jeg highFIVE).

mette og stine

Der tappes juice., Mette var en STOR hjælp i det lille køkken og uden hende havde jeg haft en næsten umulig opgave, Tak Mette.

thomas og stine

Når avisen kom på besøg i køkkenet, blev de sat i sving med at hjælpe til. På billedet ses mediechef Thomas Gosh. Han var god til ananas, men aller bedst til at presse citroner.

Dagens vægttab var ….. (I får det hele samlet i morgen fredag).
Jeg kan dog afsløre, at jeg ikke havde forventet dette.., mange havde smidt endnu flere kilo siden i går.

Fed dag og igen PUNKT1 (og co) I ER OG BLIVER DE ALLER SEJESTE!!!!!!!!!!

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar