Juicekur

Juicedag nr.3 (onsdag)

Det er tidligt… Alt for tidligt og dog!, kroppen føles rolig og det er tydeligt, at den mindes de 2 andre gange jeg har juicet. Jeg er klar i hovedet, fokuseret og de flydende vitaminer er gået lige i hjernen.
vækketuret siger kl.05 og resten af huset sover (min franske bulldog snorker højlydt), om lidt står jeg med hænderne i smurt ind i frugt og grønt. Jeg er vågen og KLAR til at juice!!!

Igen har Steen været ude og træne, det er som om, at hans humør stiger dag for dag. Han er tydeligvis “ramt” af juicen, han har vist over 40gr i juicefeber 🙂
Mens vi alle var i fuld gang i køkkenet, kom der en springende/ løbende forbi ind på kontoret. Vi gloede alle på hianden og grinede…, ingen så hvem det var!? Pludselig stak Søren hovedet frem og kunne fortælle os alle, hvor dejligt, at han havde det 🙂
Det er SÅ fedt, hvordan en tosset idé, bliver til virkelighed og endnu mere fedt er det, at se hvordan ændringen rammer og pludselig “vækker” folk til live.

grønt

Alle skal have 4 juicer i løbet af dagen, kl.9, kl.12, kl.15 og kl.18. For det meste er der 2 røde/orange og 2 grønne. Nogle lidt mere populære end andre. Men eftersom der er gået 2 hele juicedage og denne nu er den 3. er det ligesom alle har vendt sig til smagen. Sjovt nok, hvordan der bliver bedt om HUSK og proteinpulver.

Igen hertil morgen er der sket store forandringer på Alles kroppe!!!
I dag onsdag morgen er der et samlet (alle deltagere) vægttab på 21,3 kg. Alle skal lige dobbelttjekke, at de nu har vejet sig rigtigt, men vægten Steen har placeret i frokoststuen er Meget præcis.

mads

På billedet ses Mads, der lige er ved at lave regnskab med det samlede vægttab og humøret (som er de forskellige farver der ses). Han passer i denne uge butikken i Gørlev. Hver dag møder han ind i Kalundborg til vejning, 4x juice og et Stort morgensmil fra sine kollegaer og hver morgen spørger jeg dem, hvordan de har haft det siden i går. Mads fortæller ærligt, at han havde krise tirsdag aften, da hans kone og 2 børn sad midt i en lækker lasange, da han kom hjem fra job, med sin juice i hånden. Dog valgte han at modstå fristelsen og sætte sig sammen med dem og drikke sin juice. SÅ STÆRKT!!!!!

Posten kiggede også ind til et morgenshot! og han gloede lidt, da der ikke lugtede af kaffe i frokoststuen, men af frugt. Han synes dog, at det var en fed ide og lovede at kigge ind igen torsdag morgen til et shot.

 

Igen.., Punkt1 i er ALT FOR SEJE!!!! på 2 dage har I tabt 35,5 kg

Vi glæder os Alle meget til at byde Jer velkommen på fredag i butikken, der er bestilt juicemaskiner, solbriller, stråhatte, bøger, juicekasser og HØJT humør 🙂

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar