Juicekur

Juicedag nr.1 (mandag)

Maven var knurrende TOM, men kroppen var klar!
Selvom det var tidligt morgen og en lang hård uge ventede forude, så var spændingen overskyggende til juiceprojektet. Og endnu bedre blev det da den første jeg mødte i punkt1 var Steen (en af de to chefer), han var virkelig klar og strålede af forventningsglæde til, at vi skulle starte op på kuren.

Steen
Men det samme rullede frugtleveringen ind og det var vildt hvor meget, der skulle bruges til de 5 dage!!

I frokoststuen  sad Søren og skrev navne på alles drikkedunke (68 stk), mens han søde datter Mette var taget med og gav en hånd (dette skulle snart vise sig at være min redning).

Da folk begyndte at møde ind, steg alle 15 mænd på vægten (ja vi blev lige 3 ekstra, der var rift om at vise, at man var en rigtig mand og godt kunne overleve på juice!)
Den samlede vægt viste 1375 kg!! Nogen var lidt chokeret, da de så hvor meget de rent faktisk vejede. Alle dog ret forventningsfulde og klar (det overraskede mig!!!)…

Drikkedunke

Dagen gik godt og helt som forventet… Kaffedrikkerne havde hovedpine, nogen åbnede køleskabet i frokoststuen utallige gange, der var mange spørgsmål, at folk gerne ville have grønt lys til at tage lidt af (tyggegummi, gnavegrønt, en lille smule kaffe, lidt saftevand, aftensmad osv.), de yngste beklagede sig over alt det grønt i juicerne, men alt i alt var der positiv stemning.

mette, mads søren

Alle hjalp til i køkkenet og det var faktisk til, at føle kampen og sammenholdet. Lidt vildt hvordan stemningen hurtigt blev støttende og forstående. Både til støtte, men også til den konstruktive brok.

en vellykket 1.juicedag. (Punkt1 er vist RIGTIGE MÆND!!!)

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar