Juicekur

Vi er SUNDE!!!! (på juice)

Jeg blev sq da også selv ramt af juicefeberen….

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at den kommune (Kalundborg) som jeg bor i, nogle år tilbage vandt en kedelig titel “Danmarks fedeste kommune” og ikke på den positive måde, men sådan med hensyn til overvægt. Ikke noget, at nogen borgere gik så højt op i, men alligevel ønskede Ingen at have dette siddende på sig. Heldigvis lykkedes det og smide den uheldige titel væk. (Vi er IKKE den fedeste kommune længere).

Tanken om de runde maver og den livsstil som ikke er alt for god, besluttede jeg mig for, at spørge min gamle kammerat Jesper som er medejer af punkt 1 kalundborg om han ikke ville juices, sammen med hans ansatte. Jesper er ligeså tosset som jeg er (på den gode tossede måde), så han slog bare ud med armene og sagde FED IDÉ! også rejste jeg ellers på ferie og lagde Alle tanker blive derhjemme (det juiceretreat skal du nok høre mere om, for den kræver masser af tekst og billeder).

Da jeg landede i København, tikkede der med det samme en besked ind fra Jesper og hans punkt1-makker Steen “Er du klar til juicekur i uge 32 Stine!?” og bum.., så rullede lavinen ellers.
Mandag morgen mødte jeg ude i punkt1 og allerede der havde Steen og Jesper fuld gang i stråhatte og bestilling af de fedeste maskiner. Tydeligt at de var klar til at gå All-in i #denfedestejuicekur. De begge var vilde med tanken om, at give medarbejderne sundhed på jobbet og hjælpe dem væk fra eftermiddagskagen og kaffen i baglokalet.
Jeg var ikke min vildeste fantasi klar over hvad jeg havde sat i gang.
Jeg kontaktede hurtigt Peter Egebæk fra MENY og spurgte ham om han ville være med. Han er Helt ny købmand i vores lille by og jeg havde måske forventet, at han afslog. Men Peter var med og ville med det samme lave juicekasse og juiceabbonoment til folk i byen! Sådan….

Alle lokale medier og P4 (DR) har støttet så godt op om kuren og det er der kommet mange grin og tossede billeder ud af 🙂

merete

Læs mere her SN Nyt

tvkalundborg

Læs mere her TV Kalundborg

DRjuice

Læs mere her DR og P4 ved Morten Dam-Sørensen

På mandag d.3 august går vi i gang… Det bliver et spændende projekt. Og Du kan (hvis du har lyst) følge meget mere med i hvordan ganske almindelige mennesker godt kan rive 7 dage ud af deres liv og KUN leve af juice.
Bloggen vil i næste uge indeholde en masse om juicefeberen herude fra provinsen.

Uddrag fra bogen den fedeste juicekur:

I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig – og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter i hverdagen.

Når du bruger Den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.

Juicekure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – så er det tid til at komme i gang?

Martin Bonde Mogensen

God weekend og go’ Juice

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar