Grønt, Veganerkost

Lyt til din krop!!! (Farvel kød……..)

Dengang jeg mødte min mand prøvede jeg at forklare ham, at man sagtens kunne leve uden kød! Dette var dengang ikke noget han nogensinde kunne forestille sig, at vi den dag i dag er blevet enige om. Men det er vi 🙂

Herhjemme har vi i hvert fald to gange om ugen hvor vi ikke spiser kød, to totalt kødfriedage. Menuerne er ret skiftende og det er ikke altid at mine egne eksperimenter hvad angår veganerkost lykkedes, men heldigvis kan det altid spises… (bare lige for at fortælle jer, at jeg også kan lave mad, som ikke ser så lækkert ud!, ingen er heldigvis perfekte!!). Nu tænker du sikkert, at Du SKAL have kød hver dag, men prøv og spørg dig selv først om det er fordi, at de er en vane eller fordi det føles rart i din krop!? De fleste spiser det af vane, det er simpelthen en del af vores danske madkultur, godt kød.

På min juiceferie i sidste uge levede jeg en hel uge uden mad (eller kød) KUN juice. Og det er ikke første gang jeg prøver det, jeg har nemlig gennemført 30 dage på juice, lige da #denfedestejuicekur udkom. Det er overraskende hvor glad kroppen bliver og hvor meget den føles forandret. Det vildeste var, at den takkede mig for at jeg droppede kødet., nu er det tredje uge jeg ikke spiser kød.
Kød indeholder en masse syre (Lene Hansson prøvede engang, at fortælle os alle om, syre/ base i vores kost og hvor vigtigt det var). Jeg troede, at hvis jeg bare holdte mig til kylling og fisk, så fik jeg ikke syre i min krop, men det var vist en, af mine egne opdigtede madmyter. Martin Mogensen (kropsinstituttet) fortalte nemlig om dette, så desværre Kloge-Stine, der er også syre i fisk og kylling.

Da jeg kom hjem besluttede jeg engang for alle, at rydde op i mine tarme, ja sådan for alvor. Dette var nok den klogeste beslutning jeg har taget i længere tid. Luk dine øjne nu, hvis du ikke vil læse hvem der boede i mine tarme!!!!!
Jeg var fyldt med Store parasitter (så store at de bare manglede øjne for at være så monstre) og en masse candida svampe!!!! grundet min kost… Jeg har i årevis været syg (meget ondt i maven også så de fleste troede jeg overdrev, da jeg virkelig har været skidt). Sjovt nok fik jeg bare en masse stærke piller ved lægen, som skulle stoppe de voldsomme mavekramper jeg havde!, Ingen satte spørgsmålstegn ved hvad det ellers kunne være… Heldigvis for mig, at jeg kom på juiceferie med kropsinstituttet og fik en ny opfattelse af hvordan jeg kunne se/ mærke min krop.

Nu er det Alvor og jeg forsøger, at passe godt på mine tarme og min krop. Skræmmende hvad det kunne have endt med, hvis jeg ikke havde set, en anden vinkel af kroppens reaktioner.

Hurrraaaaa for den holistiske behandling og NEJ der var Intet hokus pokus over det!!!

 

I dag er det kødfridag for min mand (jeg holder mig stadig væk fra kød!). I dag blev opskriften ret så vellykket, så nu får du lov at få den.

frikadeller2

Vikinge-frikadeller
18 stk (4 pers)

8 håndfulde bønner (lige meget hvilken slags, skal dog være tilberedt)
2 rødløg
3 æg
4 håndfulde spinat
4 spsk pofiber
salt/ peber
paprika
(eventuelle krydderurter du kan li’)

Alt blendes i en foodprocesser også steges de på en pande eller bages i ovn, ligesom ganske almindelige frikadeller.

Velbekomme…

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar