Juicekur, Velbehag

Så er sydfrugterne pakket!

For 5 uger siden fik jeg et opkald, der fik mig til at SKRIGE på rådhusets gang… (og ja alle andre gloede som om jeg var sindsyg!!! haha og det var jeg vist også præcis i det øjeblik).

Jeg sad til møde med mit team og min leder, da jeg opdagede at jeg havde et ubesvaret opkald på min mobil, gik straks på dgs og slog nummeret op. Det tilhørte Martin Mogensen., hmm, det var vist forkert nummer. Jeg slog det hen og fulgte med i det faglige oplæg. Lige indtil det sekund, da jeg kom i tanke om, at manden der havde skrevet den nye juicekurbog #denfedestejuicekur hed næsten det samme: Martin (Bonde) Mogensen. Jeg havde forinden deltaget i en konkurrence på instagram om, at vinde en uges juiceferie til Marrakech i juli måned (gisp, et sug i maven, tænk hvis det var ang det!).

juice
Min mobil ringede igen og jeg fik febrilsk taget røret og stemmen var ukendt (dengang), det var sq Martin (juicekongen himself i min telefon!!!). Sagen var den, at han gerne ville hjælpe mig med, at optimerer min juicekur, så effekten var større. Jeg havde været på en 3ugers intens juicekur og det lød som et fedt tilbud. Jeg havde straks glemt ALT om 1.præmien. Martin snakkede og snakkede (ja jeg fik faktisk kamp til stregen…) og pludselig bad han om mit fulde navn. Det undrede jeg mig ret så meget over og spurgte ham også hvad han skulle med det!? Han forklarede at det skulle han bruge, når han skulle booke en flybillet til mig… Var stadig helt blank…
Også sprang “bomben”, da han sagde “Stine for fanden, jeg laver pis med dig!, du har vundet 1.pladsen i konkurrencen!!! Er du klar til en juicerejse med yoga, bodysds, meditation, hamam og wellness i Marrakech!?”, jeg blev helt stille og spurgte “Tager du pis på mig!?” og nej det gjorde han så ikke…
Jeg hoppede op og ned på gangen foran mødelokalet, mens jeg skreg Juhuuuuuu og glemte Alt om hvor jeg var (hahaha nok derfor, at folk stoppede og gloede underligt på mig…)

Jeg gik med det samme til min leder og forklarede ham om konkurrencen og min mulighed for at komme afsted i håb om, at han gav mig lov (udenfor min planlagte ferie) til, at rejse afsted.

martin2

2

Da han så billederne på hjemmesiden kropsinstituttet smilede han og sagde selvfølgelig skal du afsted Stine!

Nu er tøjet næsten vasket og lagt frem og jeg rejser alene ud i den store vide verden, for første gang nogensinde i mit 31årige liv. Det bliver et eventyr med juice (alle måltider i 7 dage), indre ro, selvransagelse og nye oplevelser.
Jeg skal være sammen med mig selv i 7 dage og som min mand så klogt spurgte om “hvem skal du så snakke med!? haha” og ja heldigvis, er jeg jo ikke den eneste der skal afsted, så jeg glæder mig også til at møde alle de andre juiceTossede mennesker tidligt lørdag morgen.

Til jer som intet aner om denne juicekur, så handler det ikke om, at blive tynd, men om at give sin krop en gave; at mærke efter, rense ud og være tilstede uden påvirkninger af sukker, tilsætningsstoffer, E-numre og alt det andet som vi Alle dagligt fylder vores kroppe med.
Juicekuren har 4 forskellige steps man kan afprøve; 3 dage, 7 dage, 14 dage og 30 dage og den virker faktisk overraskende… Lige til en 5-stjernet AHA-oplevelse. Jeg må indrømme, at jeg var ret så skeptisk da jeg startede op, men må erkende at jeg kan mærke det og tydeligt se forskellen før/efter.

Du kommer til at høre meget mere om eventyret og Alt den lækre juice jeg skal drikke.

Varme sommerhilsner fra (snart) 42 grader

 

 

 

 

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

2 Kommentarer

 • Svar Elin Mortensen 10. juli 2015 at 17:33

  Woooow, hvor nice… Fedt at chefen vil sende dig afsted!
  Jeg kommer til at købe mig en bog om juice, og få sat mig mere ind i juiceriet, så jeg får mere glæde af den fantastiske Panasonic.
  Rigtig god tur til dig, glæder mig til at høre mere 😊

  • Svar Stine Rønnow 23. juli 2015 at 19:12

   Elin turen var så skøn!!! der kommer meget mere på bloggen om de i løbet af weekenden/ næste uge 😉
   Du kan købe bogen i punkt1 i Kalundborg (og få den signeret d.7/8 kl.16-18)

  Skriv en kommentar