Godt & Blandet

Postkort fra provinsen

Kære alle jer, der læser med. I dag kommer jeg med et lidt anderledes indlæg, ikke så meget mad – og ingen opskrift (håber I overlever).

PinseSolen er godt på vej højt oppe på himlen, og jeg står midt på en smuk allé, omringet af hundredårige gamle træer, folk der snakker, masser af salgsboder fyldt med franske vintage møbler (romantisk Boheme), duftende roser, afskallede vinduer, en duft af sjældne krydderurter (naboen er klostergaarden.dk), nybrygget kaffe og ramsløgsblomster så langt øjet rækker. Jeg er i en stor slotshave – kan du gætte hvor?

Ledreborg Slot…

Og nej, jeg er ikke gæst, og jeg er heller ikke på jagt efter mad!

220515

Jeg er udstiller. Min mor har den dejligste lille butik i provinsen med øko-sko, tøj i naturmaterialer, danske mærker og masser af farver (nåhhhh ja, og så er vi alle sammen uden undtagelse samlere af retro-ting, vintagemøbler, gammelt smukt glas, dåser og jeg kunne blive ved i uendelighed. PS. Jeg er ikke den værste i familien (efter egen mening), og derfor fik min mor den gode idé, at hele familien skulle på Ledreborg Livsstilsmesse 2015 – og her er vi så. Klar til at vise København og alle livsstilsbutikkerne, hvad vi kan i provinsen!!!

Den gode service er klart nummer 1. Vi er smilende, storsnakkende, ligetil og der er intet tegn af snobberi hos os. Her får du i øvrigt et ærligt svar, hvis du altså tør spørge, hvordan tøjet passer 😉

220515.15

Vores stand skiller sig nok lidt ud. Den er mere rodet, end alle de andres, men så hyggelig. Vi har nemlig ikke opkøbt hvide møbler fra Frankrig, og vores stand er fyldt med farver.

Flagranken er hjemmesyet af stofrester – det har Maria (som er ansat i min mors butik) sørget for.

Her er en afslappet og meget hyggelig stemning.

Ses vi på Ledreborg?

Adressen er Amaliehaven 28A, det kunne være så hyggeligt med besøg fra provinsen…

Rigtig dejlig Pinse til jer alle…

Bedste hilsner fra Stine 😉

Forrige indlæg Næste indlæg

Du vil muligvis også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar